Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Szinte teljes telt ház a megújult Avar Hotelben

Szinte teljes telt ház a megújult Avar Hotelben

Szinte teljes telt házzal működik az Avar Hotel Mátrafüreden. A szálloda újranyitása nem volt zökkenőmentes, a veszélyhelyzet felülírta számításaikat, de jól vették az akadályokat és most az enyhítések óta folyamatos a foglalás. A vendégek 5 féle szoba típusból választhatnak Superiortól egészen a VIP lakosztályig, a cégeknek pedig lehetősége van konferenciákat is lebonyolítani a hotelben. A kikapcsolódást pedig a több mint 1000 m2 wellness részleg biztosítja, melynek hamarosan elkészül a külső része is.

Beindult az élet a mátrafüredi Avar Hotelben. A veszélyhelyzet a nemrég nyílt szállodát is megviselte, ugyanis februárban még próbaüzemmel működtek, majd a tervezett nyitást csak szűk körben tudták megrendezni, de akkor még zárt kapuk mögött. Most azonban már 1 hónapja várják vendégeiket, mely igazán sikeres – az igazgató elmondta, hogy szinte teljes teltházzal működnek.

– Apró felújítási munkákat ez idő alatt is el tudtunk végezni. Pünkösd előtti pénteken nyitottunk újra, idestova 1 hónapja teljes gőzzel. A jogszabályi előírásokat betartva az előző időszakban, most a pedig az enyhítések következtében szépen lassan vissza fog állni az élet a régi kerékvágásba. – nyilatkozta híradónknak Nehéz Tamás, az Avar Hotel, Mátrafüred igazgatója.

Nehéz Tamás azt is elmondta, hogy vendégeiknek tematikus programokkal kedveskednek.

– A vírushelyzet alatt, mint ahogy említettem nem pihentünk, hanem dolgoztunk, ezért erre a nyári időszakra tematikus hétvégi sorozatot indítottunk el – „Utazás a világ körül”. Az első ilyen hétvégénk most hétvégén lesz, egy spanyol hétvégével kezdünk. Szerettük volna a vendégeket, mivel valószínűleg nem fognak külföldre utazni ebben az évben és inkább a belföldi turizmust fogják választani szerettük volna őket elkalauzolni ezekre a tájakra. – tette hozzá az igazgató.

A spanyol hétvégét az olasz, majd a francia követi. Ezen kívül a jeles napokon, mint pl. augusztus 20-a, karácsony vagy húsvét – szintén tematikus programokkal készülnek a vendégeknek, számos fellépővel.
A szállásfoglalók már most pozitívan számolnak be a Mátra gyöngyszeméről, úgy vélik, minden igényt kielégít a hotel, emellett a környék is számos attrakcióval büszkélkedik.

– Nosztalgikus élmény volt, mert még gyerekkorunkba jártunk itt utoljára és örömmel tapasztaltuk, hogy megszépült és fel lett újítva a szálloda. Elég nagy elvárásokkal érkeztünk ide, de azt hiszem, hogy abszolút megfelelt az elképzeléseinknek az itt töltött 4 nap. – mondta Szilágyi Gabriella.

Mint ahogy korábbi életében, most is kezd közkedveltté válni a szálloda a “celebek” körében is. A népszerű rádiós műsorvezető először van itt családjával, de azt mondja, hogy nem utoljára.

– Nagyon tetszik ez a szálloda, gyönyörű, tiszta, a gyerekeknek nagyon jó, mert kis medence is van, gondoltak mindenre. A szobák gyönyörűek, az étterem tiszta, az étel finom, választékos. Nagyon szép a környék, hátul van egy gyönyörű kis erdő, nyugalom van. – mondta Szelba Christian George „Cooky”.

„Az Avar Hotel volt, van és lesz is” – mondja az igazgató. Úgy véli, hogy a Hotel és a környékbeli attrakciók tovább növelik a Mátra vonzerejét ezzel népszerűsítve a környéket. Hozzátette, hogy hamarosan pedig a külső wellness részleget is élvezhetik vendégeik.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Adventi kalendárium
09:10
Mese - Az aranyszőrű bárány
09:18
Reklám
09:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:05
Reklám
10:07
Itt vagyunk – Alkotunk és előadunk - dokumentumfilm
10:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat – Egyiptom 2. rész
11:12
Reklám
11:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Adventi kalendárium
18:10
Mese - A só
18:18
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság