Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A városért tevékenykedő független jelöltek önálló döntési joggal, frakciófegyelem nélkül – ez a Jászárokszállás polgármesteri címéért újrainduló Gergely Zoltán ajánlata az ottani kampányban

A városért tevékenykedő független jelöltek önálló döntési joggal, frakciófegyelem nélkül – ez a Jászárokszállás polgármesteri címéért újrainduló Gergely Zoltán ajánlata az ottani kampányban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A polgármester újraválasztása esetén negyedik ciklusát kezdheti meg a város élén.

Egy rövid bemutatkozás: ezeket a jelölteket lehet megválasztani Jászárokszálláson a függetlenek csapatából, amelynek polgármesterjelöltje újra Gergely Zoltán, a mai városvezető. 12 éve ő vezeti a várost, ezalatt elmondása szerint különösen büszke az ipari parkban működő 2500 munkahelyre, a megszépült városközpontra, a 2 és fél milliárd értékű csatornaberuházásra.

A kampányfórumon elhangzott: Gergely Zoltán szerint jelentősen eldurvult az ottani kampány, őt is különböző röplapokon próbálják lejáratni az ellenfelek.

A polgármester hozzátette: az eredmények között ugyancsak említésre érdemes, hogy Jászárokszálláson soha nem kellett bezárni önkormányzati intézményt, és a település eddig jobbára mindig össze tudott fogni saját fejlesztési érdekeinek elérésére.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-10-01 )

Tovább az archívumra