Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Folyamatosan fertőtlenítenek a strandon és a sportcsarnokban

Folyamatosan fertőtlenítenek a strandon és a sportcsarnokban

Minden szükséges óvintézkedést megtesznek a sportpályákon, sportcsarnokban és a strandon, hogy elkerüljék a megfertőződéseket. Azokat a felületeket, amelyeket többen is megérintenek, folyamatosan fertőtlenítik. A sportcsarnokokban kihelyeztek kézmosókat, a meccseken pedig speciális előírásokat kell betartani.

Fertőtlenítővel permetezik a korlátokat, zuhanyzókat az 50 méteres medencénél, naponta több alkalommal is takarítják azokat a felületeket, amelyeket többen is megérintenek. Ugyanezt alkalmazzák a benti medencéknél is, az öltözőknél a padokat, kilincseket fertőtlenítik – gyakorlatilag folyamatosan. A Sportfólió Kft. minden eszközével próbálja biztosítani a biztonságos sportolást és kikapcsolódást.

– Edzések vannak: vízilabda, úszás, uszonyos úszók, búvárok. Ami sajnos már tény, hogy oktatásba nem engedik a gyerekeket, tehát a középiskolákban egyértelműen jelezték, hogy ők már nem jönnek testnevelésórákra. Van azért ellentmondás, mert van általános iskola, aki meg jár úszni oktatásba. Mi megpróbálunk mindennek eleget tenni és minden kérést teljesíteni. – mondta Juhász Péter, a Sportfólió Kft. ügyvezetője.

A strand nem zár be és nem vált csökkentett nyitvatartásra, amíg központi rendelkezés nem születik erről, viszont a nyári nyitva tartásnak már vége, este 6 órakor zárnak a legtöbb napon.
Ez pedig már a sportcsarnok, vége az edzésnek, ezért áttörlik a padokat, és a meccsek után a lelátón a székeket is fertőtlenítik.

– Minden egyes bajnoki mérkőzés, vagy verseny után egy intenzívebb törölgetés, átkenés, permetezést végeznek a kollégák. Ami tőlünk telik, és előírás és kötelező, mi végrehajtjuk. Ha olyan mérkőzés van, maszkba vannak, gumikesztyűbe, ilyenre is volt példa. – mondta Juhász Péter.

Volt olyan meccs, amelyre csak negatív teszttel lehetett belépni, és külön zónákban voltak elhelyezve a játékosok, bírák és nézők is. A labdarúgó mérkőzéseken azonban nem írják elő a dolgozóknak a kötelező maszkhasználatot.


Az Aktuális napi hírei (2020-09-11 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés