Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mai sajtótájékoztatóján is azt hangsúlyozta az MSZP, hogy nem értenek egyet Bozsik István alpolgármesterré választásával

Mai sajtótájékoztatóján is azt hangsúlyozta az MSZP, hogy nem értenek egyet Bozsik István alpolgármesterré választásával

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Hiesz György frakcióvezető ugyanakkor aláhúzta: túllépnek ezen a személyi kérdésen, és a következő négy évben csak a szakmai vitákra koncentrálnak.

Bozsik István alpolgármesteri székét nem támogatta az MSZP-frakció, és nem is vettek részt a szavazásban. Hiesz György frakcióvezető állítása szerint ők tavasszal kínáltak képviselői helyet Bozsiknak, amelyet ő nem fogadott el, és rövid idő alatt külön jelölő szervezetet alapított. Hiesz György azt is elmondta, miért vélik úgy, hogy nem őt kellett volna jelölni alpolgármesternek.

A politikus emlékeztetett: Bozsik az alakuló ülésen még nem akart magára szavazni, ezt ma mégis megtette. Leszögezte: olyan ellenzékként kívánnak megjelenni a közeljövőben, akik konstruktív módon támogatják a város érdekeit szolgáló javaslatokat. Ellenben minden olyan kérdésben szót emelnek, ahol ennek szükséget látják.

A frakcióvezető hozzátette: mostantól kezdődik az érdemi munka, a novemberi rendes képviselőtestületi üléstől az MSZP is a szakmai vitákra helyezi a hangsúlyt.

Faragó Zoltán

A sajtótájékoztatón felvetett kérdésekről természetesen a pénteki Aktuálisban Bozsik István alpolgármester álláspontját is megismerhetik.


Az Aktuális napi hírei (2010-10-28 )

Tovább az archívumra