Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bűncselekmény elkövetőit keresi a rendőrség

Bűncselekmény elkövetőit keresi a rendőrség

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Szenteste óta keresi a rendőrség azt a két személyt, akik december 24-én gyöngyösi áruházakban bűncselekményt követtek el. Az egyik esetben egy férfi televíziót és egyéb dolgokat próbált ellopni, míg egy másik esetben egy nő, egy pulton felejtett pénztárcát tulajdonított el. A férfi nem járt sikerrel, azonban mindkettejüket azóta keresi a rendőrség, ezért kérik, hogy aki felismeri a két személyt, az értesítse a hatóságot.

Karácsonyi díszek sokasága, ajándékok és ünnepi hangulat. Így telt a karácsonyi vásárlás, azonban szenteste napján, az utolsó hozzávalók beszerzése közben volt, aki pont a felfokozott hangulat okozta figyelmetlenséget próbálta kihasználni. Így tett a képen látható férfi is, aki Gyöngyös egyik legnagyobb áruházából próbált ellopni többek között egy nagyméretű televíziót is, azonban nem sok sikerrel.

– Az elmúlt évben szenteste napján történt két olyan vagyon elleni bűncselekmény is, amelynek elkövetőit jelenleg is keresi a Gyöngyösi Rendőrkapitányság. Az egyik esetben az ismeretlen férfi december 24-én fél egy körül, az egyik gyöngyösi áruházban el akart lopni egy televíziót, egy robotgépet és élelmiszereket. A biztonsági őr feltartóztatta az elkövetőt, azonban ő elmenekült. – tájékoztatott Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ez pedig már egy másik gyöngyösi áruház, szenteste napján itt is hasonló eset történt. A képen látható nő jól láthatóan a kosarába tesz egy pénztárcát, ami nem a sajátja.

– A másik ügyben az ismeretlen nő azzal gyanúsítható, hogy december 24-én délben, szintén egy gyöngyösi áruházban elvitt egy pénztárcát, melyet egy vásárló a pulton felejtett. – mondta a sajtószóvivő.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság továbbra is a lakosság segítségét kéri. Ha bárki felismeri a képeken látható gyanúsítottakat, akkor azonnal értesítse a hatóságot.


Tovább az archívumra