Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Félmillió forint értékben vittek el különböző gépeket és eszközöket nemrég egy gyöngyösi telephelyről

Félmillió forint értékben vittek el különböző gépeket és eszközöket nemrég egy gyöngyösi telephelyről

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A zsákmány megszerzése feletti sikernek csak átmenetileg örülhetett a gyanúsított, a tulajdonos bejelentése után ugyanis nagyon hamar elfogták a rendőrök.

Egy hegesztőtrafót, egy kompresszort és három szerszámkészletet vitt el a betörő, aki a Gyöngyös melletti telephely ajtaját feltörve jutott hozzá a felhalmozott eszközökhöz, gépekhez. A néhány nappal ezelőtt, egy éjszaka ellopott zsákmánynak azonban nem sokáig örülhetett a tettes, a rendőrök a telep gyöngyöshalászi tulajdonosának feljelentését követően néhány órán belül elfogták.

A gyöngyösi rendőrök szerint az elkövető egy 25 éves helyi férfi, aki el is ismerte a bűncselekmény elkövetését. Azt is bevallotta, hogy az eltulajdonított tárgyakat időközben eladta ismerőseinek. A rendőrség munkatársai a forró nyomon tovább haladva hiánytalanul lefoglalták a lopott holmit, majd visszaadták a tulajdonosnak. Az ajtó megrongálásával tízezer, a lopással az eddigi becslések szerint félmillió forintos kárt okozott a betörő.

A férfi ellen az esetet követően betöréses lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Gyöngyösi Rendőrkapitányság – tájékoztatott Soltész Bálint sajtószóvivő.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-01-24 )

Tovább az archívumra