Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Meghosszabbították a bérletek érvényességét a strandon

Meghosszabbították a bérletek érvényességét a strandon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Időarányosan meghosszabbítják a tavalyi bérletek érvényességi idejét a gyöngyösi strandon, ahol mától már minden fedett medence használható. A kinti medencéket a tervek szerint júniustól lehet majd használni. Az üzemeltető felhívja a strandolni vágyók figyelmét, hogy mától árváltozás lépett életbe, illetve újdonság, hogy az idei évtől lehetőség van 10, illetve 30 napos bérlet kedvezményes áron történő megvásárlására.

Már több mint egy hete a védettségi igazolvánnyal rendelkező, nem versenyszerű sportolók számára is kinyitott a strand. Mától a teljes fedett rész igénybe vehető, így a 33 méteres úszómedence mellett az oktató- és élménymedencét, valamint a jakuzzit és a szaunát is használhatják a látogatók.

– A bérleteinket ebben a hónapban hosszabbítjuk, tehát aki sajnos a vészhelyzet, a zárások miatt nem tudta felhasználni, azoknak ide kell jönni a jegypénztárba és természetesen időarányosan mindenkinek meghosszabbítjuk majd. Jelen pillanatban új árlistánk van, a mai naptól kezdve. A téli nyitva tartás szerint működünk még most május hónapban – hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken reggel 6-tól este 6-ig, szerdán reggel 6-tól 20:30-ig. Hétvégén pedig 8-tól 18 óráig. – tájékoztatott Lukovszki Judit, a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. kommunikációs- és marketingmenedzsere.

A külső medencék még le vannak zárva, azonban az üzemeltető a tervek szerint június elsején ezeket is megnyitja a védettségi igazolvánnyal rendelkező strandolni vágyók számára. A kommunikációs- és marketingmenedzser azt mondja: amikor átállnak a nyári nyitvatartásra, akkor hétköznap reggel 6 órától este 8 óráig, hétvégén pedig reggel 9 órától este 8 óráig várják vendégeiket.

– Természetesen az országban érvényben lévő szabályozások értelmében nálunk is kötelező a védettségi igazolvány felmutatása. Tehát ha valaki megkapta az oltást, de még nincs meg a kártyája és csak papíralapon tudja igazolni, őt sajnos nem tudjuk beengedni, és személyi igazolványt, diákigazolványt fel kell mutatni ahhoz, hogy be tudjanak jönni hozzánk. – mondta Lukovszki Judit.

Újdonság, hogy az idei évtől lehetőség van 10, illetve 30 napos bérlet kedvezményes áron történő megvásárlására, valamint bérleteiket hamarosan plasztikkártyákra cserélik, ezzel is meggyorsítva a strandra való bejutást.


Tovább az archívumra