Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mint arról hétfői adásunkban beszámoltunk, az MSZP-frakció szerint nem megfelelő az önkormányzat döntéseinek előkészítése, és lelassult a Városháza munkája

Mint arról hétfői adásunkban beszámoltunk, az MSZP-frakció szerint nem megfelelő az önkormányzat döntéseinek előkészítése, és lelassult a Városháza munkája

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A városvezetők azt mondták a felvetésekre: valóban lassan haladnak, mert a büdzsé nehéz helyzete megfontolt lépéseket követel egy felelős vezetéstől.

A polgármester, Faragó László azt válaszolta az MSZP-nek: valóban lassabban haladnak a tennivalókkal, ám ennek oka van. Õk ugyanis egy másféle vezetői mentalitással hoznak döntéseket, mint az elmúlt időszakban.

Dr. Réthy Béla alpolgármester szerint sem ítéli meg reálisan a városvezetés munkáját, aki lassúnak tartja az ügymenetet: eddig is több fontos döntés hoztak meg a városi cégek vezetésében, vagy például a városházán belüli létszámleépítésnél. Amiért ilyen óvatosan, és megfontoltan kell tevékenykedniük meglátása szerint: az a költségvetés súlyos helyzete, de ezt politikai ellenfeleiknek is tudniuk kellene.

Mind a polgármester, mind az alpolgármester fontosnak tartotta azt is leszögezni: Faragó László csak egyetlen alkalommal adta át másnak a védelmi bizottság irányítását egy sürgős elfoglaltság okán.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-02-01 )

Tovább az archívumra