Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Illés Klub alakult Markazon

Illés Klub alakult Markazon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Miller Lajos operaénekes által vezetett zenei klub épp egy hónappal azután látta vendégül Szörényi Leventét, hogy az Illés együttes egykori frontembere a Papp László Sportarénában végképp elköszönt a színpadtól. Az Illés Klub megalakulásánál így maga a beatlegenda is jelen lehetett.

Akik arra számítottak, hogy a zenei klub vendégeként Markazra érkezett Szörényi Levente zenélni is fog, lehet, hogy csalódtak. A december végén a színpadtól monstre koncerten búcsúzó zenész ugyanis állja a szavát. Soha többé nem akar koncertezni.

A 65 éves beatlegenda szívesebben beszélt életéről, gazdag zenei pályájának érdekes pillanatairól. A zenélést pedig átengedte másoknak. A Zaja Gyula vezette, főként helybeli fiatalokból álló zenekart a zenei klub házigazdája, Miller Lajos fedezte fel.

Az együttes korábban főként Shadowst játszott, mostantól fogva viszont hivatalosan is Illés tribute zenekarnak tekinthető, mivel a zenei klub keretében most megalakult markazi Illés Klub rendszeresen számít a fellépéseikre.
Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2011-02-04 )

Tovább az archívumra