Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Betörtek a Dobó úti Bölcsődébe

Betörtek a Dobó úti Bölcsődébe

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Betörtek a Dobó Úti Bölcsődébe. Az elkövető egy ablakot tört be, azon keresztül jutott be az intézménybe, ahonnan csak egy kulcscsomót vitt magával. A rendőrség lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Kora reggeltől helyszíneltek a rendőrök a Dobó úti Bölcsődében. Délre a betört ablakot már beüvegezték, de a behatolás nyomai még jól láthatók, az ablakpárkányon maradt üvegszilánkok arról árulkodnak, itt jutott be az elkövető a bölcsőbe.

– Valószínűsíthető, hogy a kukán ugrott be, a mögöttem látható sárga kukára ugrott fel és valamivel betörte az ablakot. – mondta Debrei Andrásné, a Dobó Úti Bölcsőde intézményvezetője.

Hajnalban az elsőként érkező dolgozó fedezte fel a bejárati ajtó mellett betört ablakot, ezért azonnal értesítették a rendőrséget.

– Itt lezárták a területet, észrevették, hogy az ebédlő ablaka nyitva van, valószínű, hogy aki bejött, az ott távozott. Nem vettük észre, hogy valami eltűnt volna, egy meghajlított kanalat találtunk, hogy azzal volt-e célja, ki akart-e valamit feszíteni azt nem tudjuk. – tette hozzá Debrei Andrásné.

Ez az a kanál, amiről a bölcsőde vezetője beszélt, ezt hagyta itt az elkövető, szerencsére sem az irodába sem az élelmezési raktárba nem tudott bemenni. A helyszíni szemle során kiderült, hogy nagyobb érték nem tűnt el, az öltözők kulcsát viszont nem találták a helyén, így ott azonnal zárat cseréltek – tudtuk meg a vezetőtől. A rendőrség lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.


Tovább az archívumra