Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sütőtök a kátyúban

Sütőtök a kátyúban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sütőtök palántákat tett a Kenyérgyár úti kátyúba egy házaspár, amely az útszakasz rossz állapotára szerette volna felhívni a figyelmet. A városi utak javítását összesen 33 millió Ft ráfordítással, több ütemben folyamatosan végzi októberig az önkormányzat. A korábban ismeretlenek által megjelölt Ipar úti kátyút már betömték, a Kenyérgyár útra az ütemterv szerint pénteken érnek a vállalkozó szakemberei.

Most már nemcsak körbe van rajzolva, hanem ki is zöldellt a Kenyérgyár úti kátyú. A korábban egy ismeretlen által megjelölt úthibába ma délelőtt palántákat helyezett el egy házaspár, akik ezzel szerették volna a döntéshozók figyelmét az úthibákra irányítani.

– Ezzel is szeretnénk segíteni az útellenőrök munkáját, hogy észrevegyék, hiszen itt voltak a szomszédban, és pont pár száz méterre nem vették észre ezt az árva lyukat. Azért tessenek vigyázni, mert a kislyukakból lesznek a nagylyukak. – mondta a névtelenséget kérő hölgy.

Ez pedig már a múlt héten szintén körberajzolt Ipar úti kátyú, amit már – mint az a képeken is látszik – beaszfaltoztak. Kővári László, Gyöngyös Város Önkormányzatának útellenőre megkeresésünkre elmondta: az úthibák javítását előre meghatározott ütemterv szerint végzik egészen októberig, az említett utcába pénteken érnek a szakemberek. A városi utak javítására összesen 33 millió Ft-ot különített el az önkormányzat. Jelenleg az első ütem végén járnak, amiben mintegy 50 utca közel 900 négyzetméternyi felülete újul meg.


Tovább az archívumra