Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Reformerek

Reformerek

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Országjárásba kezdett Varga-Damm Andrea korábbi Jobbikos országgyűlési képviselő, aki májusban alapította meg pártját Reformerek néven. Céljuk, hogy alternatívát nyújtsanak azoknak, akiknek bizalmuk megingott a meglévő pártokban. Mint azt az alapító elmondta: lendülettel, pozitív gondolkodással és sok munkával készülnek a választásokra.

Jobbközép párt, kereszténydemokrata lelkülettel – így jellemzi magát a Reformerek néven májusban alakult párt, amelyet a veszprémi volt Jobbik-tagság hozott létre Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselő vezetésével. Az alapító azt mondja: a párthoz azóta csatlakoztak olyanok is, akik kiábrándultak más politikai erőkből, és egyetértenek az új mozgalom ideológiájával.

– Két és félmillió ember van Magyarországon, akik nem szeretnének a két gyűlölködő szavazótábor harcában részt venni. Két és félmillió ember azt mondta, hogy ő békét, nyugalmat szeretne ebben az országban. Azt szeretnék, hogy itt legyen mindenkinek jövőképe, ne kelljen külföldre elmenniük. Szeretnék, ha jó egészségügy, jó oktatás, tisztességes, egyenlő feltételek lennének közbeszerzésekben, lakáshoz jutás lehetőségében, a fiatalok életkezdése segítségében. – mondta Varga-Damm Andrea, a Reformerek alapítója.

Értük jött létre a párt, amelynek célja, hogy a 2022-es választásokon a Parlamentbe jusson. Varga-Damm Andrea azt mondta: Magyarország jó adottságokkal rendelkezik, és szeretnék, ha ezekből mindenki profitálhatna.

– Van 25 ezer milliárd költségvetési bevételünk. Van csodálatos földünk, van olyan mennyiségű gyógyvizünk, amivel az egész világ gyógyíthatja magát, van elképesztően sok okos emberünk, van nagyon sok dolgos emberünk, egy olyan országban, ahol ezek az adottságok vannak kiegészítve a vízzel, abban az országban nem lehet szegény ember. Ilyen országban, ha szegény ember van, akkor rossz az elosztás. – mondta Varga-Damm Andrea.

A Reformerek országjárásukon aláírásokat gyűjtenek annak érdekében, hogy megszűnjenek a nem beoltott emberekkel szembeni diszkriminatív intézkedések.


Tovább az archívumra