Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Korrekt Partner lett a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület

Korrekt Partner lett a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Korrekt Partner Védjegyet vehetett át a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület. A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a védjegyi címet a tisztességes kereskedői és szolgáltató magatartás elismeréseként hozta létre. A díjat 2011 óta nyerhetik el a vállalkozók.

Bizalom, tisztesség, megbízhatóság, pozitív megítélés. Ezek azok a fő kifejezések, melyek a Korrekt Partner Védjegyet jellemzik. A múlt évet is érintő korlátozások miatt az új védjegyesek idén, a kamara Küldöttgyűlésén vehették át a megérdemelt elismerést, köztük a Gyöngyös–Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület is. Benkő Béla, az egyesület elnöke örül, hogy sikeres pályázatot nyújtottak be, és, hogy nyertesei lehetnek ennek a védjegynek.

– Nagyon örülünk neki, hogy részesei lehettünk ennek a Korrekt Partner Védjegynek. Ez egy elnökségi döntés hatására született, hogy mindenképpen pályázunk be a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál erre a Korrekt Partner Védjegyre, hiszen ez a Védjegy, ahogy a nevében benne van a megbízhatóságot a tisztességet jellemzi a vállalkozások számára. Mi fontosnak tartottuk azt, illetve az elnökség fontosnak tartotta, hogy egy ilyen védjeggyel rendelkezzen a Tourinform iroda, mint egy ügyfélszolgálati információs pont. – mondta Benkő Béla, a Gyöngyös – Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület elnöke.

A vállalkozásoknak a nevezéskor be kell mutatniuk tevékenységüket, és minden olyan fontos szolgáltatást és információt a cégről, ami közvetlenül kapcsolódik az ügyfélkiszolgáláshoz. A díj megítéléséről egy 9 fős etikai bizottság döntött – tudtuk meg az elnöktől.

Benkő Béla azt mondja, az irodájuk egyébként június 15 óta már hosszított nyitvatartással, hétvégén is várja az ügyfeleit. Kiemelte: térképekkel, turisztikai információkkal és új katalógusokkal segítik a túrázni vágyókat.

– Természetesen telefonon és emailen is adunk felvilágosítást, illetve fontos megemlíteni, hogy ez az országos Kajla kampány miatt nagyon sok család betér az irodába, hiszen mi is Kajla pecsételési pont vagyunk. – tette hozzá Benkő Béla.

Jelenleg 131 vállalkozás mondhatja magáénak a védjegyi címet, amit kétévente megújíttathatnak.


Tovább az archívumra