Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fát ültetnek, kamerát telepítenek a 2-es körzetben

Fát ültetnek, kamerát telepítenek a 2-es körzetben

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Fát ültetnek, kamerát telepítenek, járdát újítanak abból az 5 millió forintos keretből, amelyet a többi körzethez hasonlóan a 2-es számú körzet is fejlesztésre fordíthat. Kévés Tamás, a körzet képviselője azt mondja, ha belefér a keretbe, még szeretne az Eötvös téren két kis közt is felújítani. A faültetés november 2-án megvalósul, a többi beruházás pedig még tervezés alatt áll.

Ennél a nemrég átadott, Sziget utcában lévő parkolónál és a Vargák terén is 3-3 fát fognak ültetni – mondja Kévés Tamás, a körzet képviselője. Hozzátette: a tervek szerint a munkálatok már november 2-án elkezdődnek, de több fejlesztés is megvalósul a 2-es számú körzetben.

– Lesz még járdafelújítás is a körzetbe belőle, illetve 3 darab kamerára kértem árajánlatot. Többek között ez a parkoló is be lesz kamerázva, illetve még igény szerint a város másik részén is. – mondta Kévés Tamás önkormányzati képviselő.

A városban már több mint 100 térfigyelő kamera működik. Kévés Tamás úgy véli, ezek hasznosak, hiszen javítják a közbiztonságot, és a szabálytalanságok is azonnal láthatóvá válnak. A már említett munkálatok mellett, még egy projektet szeretne megvalósítani a képviselő, ha belefér ebbe az 5 milliós keretbe.

– Van két tervvel rendelkező kis közünk az Eötvös téren, amely sajnos egyébként a Vargák tere projektbe, a szociális város rehabilitációba, a költség túllépés miatt nem fért bele. Ennek megpróbáljuk az egyik részét megvalósítani. – mondta a körzet önkormányzati képviselője.

Kévés Tamás azt mondja, most főként erre a területre szeretett volna koncentrálni, de természetesen további fejlesztési tervei is vannak, amit szeretne megvalósítani a körzetében.


Tovább az archívumra