Kezdőlap » Hírek - Aktuális » November 5-ig lehet jelentkezni bölcsődevezetői állásokra

November 5-ig lehet jelentkezni bölcsődevezetői állásokra

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

November 5-ig lehet jelentkezni bölcsődevezetői állásra a Visonta Úti, Dobó Úti és a Jeruzsálem Úti Bölcsődébe. Az álláshelyek határozott idejűek, öt évre szólnak, közalkalmazotti jogviszonyban. A pályázati kiírások megtalálhatók a város honlapján, de érdeklődni lehet a Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóság elérhetőségein is.

Még holnapig lehet leadni a jelentkezéseket intézményvezetői állásra, három gyöngyösi bölcsődébe, ugyanis az előző, határozott időre betöltött vezetői állások, idén december végén járnak le. Ez a három intézmény a Visonta Úti, a Dobó Úti és a Jeruzsálem Úti Bölcsőde.

– A Jeruzsálem Úti Bölcsőde jelenleg még a Dobó Úti Bölcsőde telephelyeként működik, de egy májusi döntés alapján önállóvá fog válni jövő év január 1-től. Így összesen három önálló bölcsőde fog működni január 1-től, és ezekre lehet álláshelyre pályázatokat benyújtani. A pályázati előírásokat a jogszabály írja elő, megtalálható a személyi központi lap internetes oldalán is. – mondta dr. Horváth Gábor, a Közigazgatási és Intézményirányítási Igazgatóság igazgatója.

A jelentkezőnek csatolni kell a pályázathoz egy részletes szakmai életrajzot; végzettséget, gyakorlati időt igazoló okiratok másolatát, három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, az intézmény vezetésére vonatkozó szakmai programot. Emellett a jelentkezőnek nyilatkoznia kell arról, hogy a törvény szerinti kizáró okok vele szemben nem állnak fenn.

– A szakmai előfeltételeket egy rendelet mondja ki, amely szerint felsőoktatásban végzett csecsemőgondozónak kell lenni vagy más főiskolai, egyetemi végzettség szükséges, de itt már kell OKJ-s szakmai előírásnak megfelelni. 5 év gyakorlattal kell rendelkezni, amely szociális és gyermekvédelmi területen végzett. Büntetlen előélet illetve még sok felsorolás van. – mondta az igazgató.

Horváth Gábor kiemelte: ha a pályázati határidő letelik, azt követően az igazgatóság egy eseti bizottságot fog összehívni, majd véleményezni fogják a pályázatokat és a testület a novemberi ülésen dönt az álláshelyek elbírálásáról. Tehát január 1-től, határozott időre, öt évre kerülnek kinevezésre az új bölcsődevezetők.


Tovább az archívumra