Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új táblát avattak a Jobbik által felállítatott, majd ismeretlen tettesek által ellopott tábla helyett Gyöngyöshalász határában

Új táblát avattak a Jobbik által felállítatott, majd ismeretlen tettesek által ellopott tábla helyett Gyöngyöshalász határában

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A párt elnöke, Vona Gábor a durándai közállapotokról és egy ottani demonstráció esélyéről is kifejtette álláspontját az Aktuálisnak.

Egy újabb jobbikos leleplezés képei. Vona Gábor, a Jobbik elnöke avatta fel a gyöngyöshalászi rovásírásos táblát, újra, hiszen – mint arról mi is beszámoltunk – a februári avatás után valaki eltüntette az elődjét. Máshol is előfordult már ilyen, mondta az elnök.

Most már lesz, aki odafigyeljen a táblára, hiszen megalakították a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület halászi csoportját. A párt évente száz helyen állíttatna ilyen táblákat, de Vona Gábor szerint nehéz dolguk van, mert több településen erőteljes nyomásgyakorlás alá helyezik a polgármestereket, hogy ne támogassák a táblák kihelyezését. Mint mondta, minden pártnak közösen kellene részt vennie efféle táblaavatásokon, mert a hagyományok őrzése nemzeti ügy.

Hetek óta terjed a hír Gyöngyösön arról, hogy az Északnyugati városrészben is felvonulást tervez a Szebb Jövőért Polgárőrség. A durándai közállapotok Vona Gábor tudatta: az, hogy lesz-e Gyöngyösön is felvonulás, nem rajta múlik, hanem azon, hogy az ott élők jelzései alapján látják-e szükségét.

A Jobbik elnöke szerint a kamerás megfigyelő-rendszer kibővítése a területre nem hozhat jelentős javulást a közbiztonságban, a politikus ezért inkább a rendőrség ottani megerősítését tartaná célravezetőnek.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-04-11 )

Tovább az archívumra