Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem egyezik az önkormányzat elképzeléseivel Gyöngyös Város Baráti Körének véleménye a külföldi magyarok által felajánlott emlékműről

Nem egyezik az önkormányzat elképzeléseivel Gyöngyös Város Baráti Körének véleménye a külföldi magyarok által felajánlott emlékműről

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A baráti kör tagjai több képviselőtestületi indítványt is véleményezhetnek, e célból pedig a jövőben rendszeresen találkoznak majd.

Hagyományteremtő szándékkal ültek össze Gyöngyös Város Baráti Körének tagjai múlt pénteken. Bár az egyesület évek óta folyamatosan tart összejöveteleket, ezeket mostantól szeretnék rendszeresebbé tenni, hiszen az önkormányzattal kötött szerződésük értelmében több képviselő-testületi előterjesztés esetében is véleményezési joggal rendelkeznek.

Az alpolgármesterek ezúttal is meghallgatták a baráti kör tagjait, akik már most is több témában éltek véleményalkotási jogukkal.

Ezekből a döntésekből pedig teljesen szeretnék kizárni a politikát, mint Balázs Ernő fogalmazott: egyetlen dolgot tartanak szem előtt: ez pedig a város érdeke.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2011-04-13 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Mese - A Béka-királykisasszony
18:13
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Megyek az úton
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Molnár Dániel koncertje
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Azori, Sao Miguel, Pico, Faial - dokumentumfilm
20:11
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság