Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jól halad az Ózon Hotel korszerűsítése

Jól halad az Ózon Hotel korszerűsítése

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Jövő nyáron újra fogadhat vendégeket a megújult Ózon Hotel, ha minden az ütemterv szerint halad. Közel 7000 négyzetméterre bővül az épületegység, építenek panorámacsúszdát és úgynevezett végtelen medencét, de az új elemek között koktélbár, valamint grill étterem is szerepel. Mivel a szálloda több vendéget tud majd fogadni, a munkavállalók számát is bővítik.

Gőzerővel dolgoznak a munkások az Ózon Hotel felújításán, már a homlokzati hőszigetelés készül, és lassan eléri végleges formáját az épület. Az építőanyag-drágulás és az alapanyag-hiány a szálloda felújítási munkálataira is hatással van, de felkészültek, és tudják tartani a tervezett ütemtervet.

– Minden olyan plusz vonzerő, ami képes a vendégélményt fokozni, az beépítésre kerül a házba, szerencsére semmit sem kellett az alapanyaghiányból vagy a beruházás költségeinek növekedése miatt elhagyni. Még plusz tartalmakat is sikerül majd generálni, pici meglepetéseket a vendégek számára. Szépen halad, nem csak az építéssel kapcsolatos, hanem a szálloda berendezésével kapcsolatos tendereztetés is. – mondta Hoffmann Henrik, a Hotel Ózon Kft. cégvezetője.

Modern, letisztult design fogja jellemezni az épületet, ahol a szürke, fekete színek fognak dominálni, de élénk színeket is használnak majd, ami a bútorzatban, tapétában, faldíszekben fog visszaköszönni – tette hozzá a cégvezető. Ahogy látszik, az apartmanházak külső burkolatánál is ezt a trendet követték, a tervek szerint jövő év elején már a bútorok is bekerülnek az épületekbe. Amellett, hogy a vendégek egy teljesen új, modern, több szolgáltatással ellátott szállodába érkezhetnek majd, a munkavállalókra is gondolt a cég.

– Szép ütemben halad a személyzeti szálló felújítása és bővítése is, ami szintén ugyanabban az időben, sőt még tán előbb is el fog készülni, mint a nagy ház. Én bízom abban, hogy meg lehet majd találni a környéken azokat a kollégákat, akikkel magas színvonalon lehet majd szolgáltatni ezen a csodálatos helyen. – mondta Hoffmann Henrik.

Tehát januárban már kiválasztják a szállodaigazgatót, a HR-szakembert és ezt követően április környékén kezdik meg az álláskeresők toborzását, a tervek szerint nyáron pedig megnyitják a megújult szállodát.


Tovább az archívumra