Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kovács József természetgyógyász volt az első vendége annak az egészségügyi előadássorozatnak, amely a súlyos betegségben szenvedőknek szeretne alternatív segítséget nyújtani

Kovács József természetgyógyász volt az első vendége annak az egészségügyi előadássorozatnak, amely a súlyos betegségben szenvedőknek szeretne alternatív segítséget nyújtani

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A programot Csuzdi Tibor, a Városgondozási Zrt. korábbi igazgatója hívta életre, aki maga is rákos betegségből épült fel.
Több tucatnyian várták érdeklődve Kovács József előadását a pártok házában. Csuzdi Tibor, a Városgondozás korábbi vezetője hívta életre az előadássorozatot, mint elmondta, azért, mert segítséget szeretne nyújtani azoknak, akik betegségben szenvednek, vagy csak szeretnének többet megtudni az egészségmegőrzés alternatív lehetőségeiről. Csuzdi Tibor is súlyos betegségből épült fel, mint elmondta: egyebek mellett Kovács János módszereinek köszönhetően. Ezért a négy kötetet jegyző természetgyógyászt kérte fel a most induló egészség-megőrzési sorozat nyitóelőadójának. Kovács József azt mondja: módszereinek lényege, hogy a betegségekben először saját magunkat próbáljuk meg gyógyítani.

Mindebben a természetgyógyész szerint a legegyszerűbb zöldségfélék, de az egyszerű csapvíz is segítségünkre lehet, a folyamatot azonban minden esetben a tisztítással kell kezdeni.

A mostani előadást Csuzdi Tibor elképzelései szerint továbbiak követik majd, a szervezők azt szeretnék, ha rendszeresen meghívhatnának az alternatív gyógymódokban jártas előadókat.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2011-04-21 )

Tovább az archívumra