Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kovács József természetgyógyász volt az első vendége annak az egészségügyi előadássorozatnak, amely a súlyos betegségben szenvedőknek szeretne alternatív segítséget nyújtani

Kovács József természetgyógyász volt az első vendége annak az egészségügyi előadássorozatnak, amely a súlyos betegségben szenvedőknek szeretne alternatív segítséget nyújtani

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A programot Csuzdi Tibor, a Városgondozási Zrt. korábbi igazgatója hívta életre, aki maga is rákos betegségből épült fel.
Több tucatnyian várták érdeklődve Kovács József előadását a pártok házában. Csuzdi Tibor, a Városgondozás korábbi vezetője hívta életre az előadássorozatot, mint elmondta, azért, mert segítséget szeretne nyújtani azoknak, akik betegségben szenvednek, vagy csak szeretnének többet megtudni az egészségmegőrzés alternatív lehetőségeiről. Csuzdi Tibor is súlyos betegségből épült fel, mint elmondta: egyebek mellett Kovács János módszereinek köszönhetően. Ezért a négy kötetet jegyző természetgyógyászt kérte fel a most induló egészség-megőrzési sorozat nyitóelőadójának. Kovács József azt mondja: módszereinek lényege, hogy a betegségekben először saját magunkat próbáljuk meg gyógyítani.

Mindebben a természetgyógyész szerint a legegyszerűbb zöldségfélék, de az egyszerű csapvíz is segítségünkre lehet, a folyamatot azonban minden esetben a tisztítással kell kezdeni.

A mostani előadást Csuzdi Tibor elképzelései szerint továbbiak követik majd, a szervezők azt szeretnék, ha rendszeresen meghívhatnának az alternatív gyógymódokban jártas előadókat.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2011-04-21 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Szentmise közvetítése felvételről a Barátok templomból
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Református Istentisztelet közvetítése felvételről
16:35
Reklám
16:38
A damaszkuszi acél a XXI. században - dokumentumfilm
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:23
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:52
Hangverseny J. S. B A C H műveiből - A Savaria Barokk zenekar koncertje (részlet)
19:08
Reklám
19:11
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:36
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság