Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közel 30 embert hallgatott meg gyöngyöspatai látogatásán Morvai Krisztina a Jobbik Európai Parlamenti képviselője

Közel 30 embert hallgatott meg gyöngyöspatai látogatásán Morvai Krisztina a Jobbik Európai Parlamenti képviselője

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Szerinte az országban 3. világbeli állapotok vannak a bűnüldözés tekintetében, az embereket pedig magukra hagyták.

Gyöngyöspatán még mindig fokozott a rendőri ellenőrzés, bár látszólag most nyugalom van. A látogatás kapcsán Mirkóczki Ádám, Jobbikos képviselő hangsúlyozta, ez nem pártrendezvény, az emberek utolsó segélykiáltásait próbálták még alaposabban meghallani. Morvai Krisztina szerint hivatásbeli kötelessége meglátogatni nem csak a gyöngyöspatai embereket, szeretné feltérképezni az ország helyzetét, hogy hogyan érinti az emberek mindennapjait a bűnözés és a bűnözéstől való félelem.

A nap folyamán közel 30 embert hallgatott meg. Termény- és kisértékű lopások – ezek voltak a leggyakoribb panaszok. Morvai Krisztina reagált Pintér Sándor látogatására is, szerinte igenis baj van az országban – Gyöngyöspatán is.

A Jobbik képviselői a térség országgyűlési képviselőjét hiányolták Gyöngyöspatáról. Balázs József erre úgy reagált, a médiaszereplés helyett inkább a héttérben igyekszik megoldást találni a kialakult helyzetre.

Azt nem tudni, hogy Gyöngyöspatán mikor áll helyre a rend. Morvai Krisztina a tervek szerint az országjárást követően, annak tapasztalatai alapján konkrét javaslatokat tesz majd a kormánynak.

Farkas-Nagy Nóra


Az Aktuális napi hírei (2011-05-05 )

Tovább az archívumra