Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ismét Tudományos Diákköri Konferenciát rendezett a Károly Róbert Főiskola, három különböző szekcióban

Ismét Tudományos Diákköri Konferenciát rendezett a Károly Róbert Főiskola, három különböző szekcióban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az agrártudomány; a turizmus és marketing; valamint a klasszikus mikroökonómia témaköreiben ebben a szemeszterben is több tucatnyi dolgozatot adtak be a hallgatók.

Tudományos kutatások eredményei, tapasztalatai, összegzése: ezek jellemeznek egy hétköznapi szakmai beszámolót. Ezúttal azonban nem a tanárok, hanem a diákok tartották az előadásokat a főiskolán.

Minden évben kétszer, a tavaszi és őszi szemeszter alkalmával, lehetősége van a főiskolai hallgatóknak, hogy „házon belül” bizonyítsák tudásukat és lelkesedésüket az általuk tanult szakterület irányába. Akik ezeken a megmérettetéseken jól szerepelnek, azok mehetnek majd tovább a kétévente megrendezésre kerülő országos konferenciára.

A három szekcióban: az agrártudomány; a turizmus, szolgáltatás és marketing; valamint a vállaltgazdaságtan témaköreiben számolhattak be a hallgatók az elmúlt féléves kutatásaikról, konzulens tanáraik segítségével.

Berzsényi Gergely


Az Aktuális napi hírei (2011-05-17 )

Tovább az archívumra