A látogatók a megkóstolhatták a Borpalota legjobb borait, és megízlelhették Magos Zoltán mesterszakács ételkülönlegességeit.
A Mátra Jövője Turisztikai Egyesület és a Park közös összefogásában önálló mátrai bemutatót tartottak a vasútbarátoknak és a családoknak. A rendezvény célja az volt, hogy bemutassák a Mátra értékeit, látnivalóit és ízeit, így a szervezők reményei szerint egyre többen látogatnak majd el a környékünkre.
Magos Zoltán szakácsmester, hazai ízeket kínált az érdeklődőknek, saját készítésű termékekkel fogadta az idelátogatókat, készített mangalica rilettet, hagymalekvárt és májpástétomot.
Az ínyenc és egyben mátrai ízek elnyerték a látogatók tetszését.
Magyar Anikó szervező hozzátette, a jövőben szeretnék bővíteni a választékot, és nyitottak arra is, hogy további régiók is bemutatkozzanak náluk.
Kerek Zsolt