Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kulturális, gasztronómiai és zenei programokkal várták az érdeklődőket a Gyöngyösi Bornapokon

Kulturális, gasztronómiai és zenei programokkal várták az érdeklődőket a Gyöngyösi Bornapokon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A rendezvényen stílusosan több borverseny eredményhirdetését is megtartották. A rendezvényen stílusosan több borverseny eredményhirdetését is megtartották.

Ezekkel a szavakkal nyitotta meg Faragó László polgármester az idei Bornapokat. A 3 napos program során természetesen idén is a boroké volt a főszerep. Ünnepélyes keretek között hirdették ki a Gyöngyösi Hegyközség Borversenyén legjobbnak ítélt borok listáját. A Farkasmályi Pincelátogatás keretein belül megrendezett borversenyen pedig 2 bor megkapta a Gyöngyös Város Bora címet.

Idén egy 2010-es olaszrizling és egy 2009-es Merlot érdemelte ki a város bora címet. A Gyöngyösi Bornapok alkalmából a farkasmályi pincészetek nyitott kapukkal várták a borkedvelőket.

A Gyöngyösi Bornap díjazott borai mellett a Farkasmályi pincesorra ellátogatók segítségével idén is megválasztották a közönség kedvenc nedűjét. A borverseny mellett számos kísérőprogrammal várták az érdeklődőket. Koncertek, kirakodóvásár és helyi csoportok műsorai színesítették a kínálatot. Vasárnap pedig a gyerekeké volt a Fő tér, egész napos rendezvénysorozattal szórakoztatták a kicsiket a gyermeknap alkalmából.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-05-30 )

Tovább az archívumra