Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Õszre 300 új munkahelyet teremt az országban a Mátrai Erőmű azzal, hogy új alapokra helyezi a lakossági széneladását

Õszre 300 új munkahelyet teremt az országban a Mátrai Erőmű azzal, hogy új alapokra helyezi a lakossági széneladását

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az ügyfelek kiszolgálása is gyorsabbá válik a bizományosi rendszer kialakítása és a szénelosztó pontok fejlesztése után.

Széntornyok a Mátrai Erőműben. A vállalat a legjobb minőségű évi mintegy 300 ezer tonna lignitet régóta a lakosság részére értékesíti. A rendszert őszre teljesen megújítják: fejlesztik a szénkiadó pontokat is, és bevezetik a bizományosi értékesítést – tudtuk meg a cég igazgatósági elnökétől.

Ennek lényege, hogy augusztustól 42 fuvarozó cég szállítja az országban a cég bányáiban kitermelt szenet. Az erőmű alacsonyan tartja az eladási árat is. A rendszer átalakítása 150 teherautó, ugyanennyi sofőr és további 150 segítő munkába állítását is jelenti a kijelölt tüzelőanyag-telepeken, ecsetelte Valaska József.

A cégnek itt nem csak az üzleti érdeke fontos, hanem a társadalmi felelősségvállalásra is odafigyelnek, hiszen ma még mindig egymillió háztartásban használnak vegyes tüzelést.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-06-15 )

Tovább az archívumra