Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közel félmillió forint értékű kárbejelentés érkezett az egyik gyöngyösi biztosítóhoz a hetekben történt viharkárok miatt

Közel félmillió forint értékű kárbejelentés érkezett az egyik gyöngyösi biztosítóhoz a hetekben történt viharkárok miatt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A szakemberek arra hívják fel a lakosság figyelmét, hogy időben jelentsék be a kárt és érdemes odafigyelni a szerződésekre is.

Ez a Tomasy család előszobája a nagy vihar után néhány héttel. Õk telefonon jelentették a kárt, majd a felmérés után nekik már át is utalták a pénzt. Eddig országosan mintegy 9 ezer bejelentés érkezett a biztosítókhoz, a legnagyobb károkat Pest megyében, valamint Heves megyében, főként Gyöngyös térségében okozta a rendkívüli időjárás. Az elmúlt 3 hétben az egyik helyi biztosítónál viharkárok, ezen belül villámcsapás, felhőszakadás, jégkár és özönvíz miatt hívták ki a kárszakértőket. Eddig 450 kárbejelentés érkezett, százezer Forinttól félmillió forintig.

A szakemberek azt mondják, hogy érdemes a 10-15 évvel ezelőtti szerződéseket is megújítani, hiszen ezek sok esetben nem terjednek ki villámcsapás esetére.

Farkas-Nagy Nóra


Az Aktuális napi hírei (2011-06-15 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés