Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nem csak cserbenhagyás, hanem kábítószerrel való visszaélés miatt is felelnie kell egy halmajugrai férfinak, aki egy általa drogos állapotban okozott baleset után elmenekült a helyszínről utasával együtt

Nem csak cserbenhagyás, hanem kábítószerrel való visszaélés miatt is felelnie kell egy halmajugrai férfinak, aki egy általa drogos állapotban okozott baleset után elmenekült a helyszínről utasával együtt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gyöngyösi karambolban a vétlen sofőr megsérült.

Hosszú féknyom, félpályás lezárás, rendőrök és tűzoltók – egy baleset nyomai Gyöngyösön, a Bajcsy és a Róbert Károly út kereszteződésében. Egy BMW szaladt bele egy Audiba a Toronyház környékén még pénteken délután.

A balesetet okozó fekete BMW csomagtartóját a tűzoltók próbálták meg kinyitni. A sérült jármű vezetője és utasa ugyanis elrohant a karambol után, elmulasztva az ilyenkor kötelező segítségnyújtást. A cserbenhagyásos ütközés után a rendőrök mégis gyorsan kézre tudták keríteni a vétkeseket, akik az elvégzett vizsgálatok szerint drogot fogyasztottak, mielőtt az autóba ültek. A halmajugrai férfiak a kihallgatás során elismerték, hogy kábítószer hatása alatt álltak a baleset idején. Úgy tudjuk, a vezetőnek jogosítványa sem volt.

A BMW ráadásul a tiloson áthajtva ütközött össze az Audival, amelynek sofőrje megsérült a karambolban. A két halmajugrai férfi szabadlábon van, ellenük kábítószerrel való visszaélés, valamint segítségnyújtás elmulasztásának alapos gyanúja miatt is eljárás indult. A baleset pontos körülményeit a Gyöngyösi Rendőrkapitányság vizsgálja – közölte a rendőrség az eset kapcsán.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-07-04 )

Tovább az archívumra