Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Csaknem negyven szakon tanulhatnak szeptembertől a Károly Róbert Főiskolára újonnan felvett hallgatók

Csaknem negyven szakon tanulhatnak szeptembertől a Károly Róbert Főiskolára újonnan felvett hallgatók

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A legnépszerűbb képzések között ismét ott szerepel a turizmus-vendéglátás és a mezőgazdasági mérnök-szak is. Még mindig van esély bekerülni: költségtérítéses helyekre kedden még lehet felvételizni a pótfelvételi eljárás segítségével.

A tavalyi évhez mérten másfélszer annyian választották a gyöngyösi főiskolát, így csaknem 1500 elsős kezdi meg tanulmányait az intézményben néhány hét múlva. Csaknem negyven szakból választhattak az érdeklődők – fejtette ki Szegedi László oktatási igazgató.

Turizmus-vendéglátás, mezőgazdasági mérnök, kereskedelem-marketing, illetve vadgazda-mérnök – ezek a további slágerszakok, de sokan tanulnak majd titkárságvezetőnek is Gyöngyösön. Szegedi László a főiskola színvonalas hallgatói szolgáltatásait, a jó intézményi és oktatói hátteret ajánlotta a pótfelvételizők figyelmébe is, hiszen kedden még be lehet nyújtani a pótfelvételi igényeket is.

A pótfelvételinél viszont kizárólag költségtérítéses szakok közül lehet választani. A képzésekről szóló részletes információk elérhetőek a főiskola internetes oldalán – emlékeztetett az oktatási igazgató.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-08-08 )

Tovább az archívumra