Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A 3. alkalommal megrendezett gyöngyösi MIFesztnek idén a Károly Róbert Főiskola adott otthont

A 3. alkalommal megrendezett gyöngyösi MIFesztnek idén a Károly Róbert Főiskola adott otthont

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A családi programok mellett elméletileg több ismert zenekar is várta az érdeklődőket. A gyakorlatban azonban már nem minden történt a papírforma szerint.

Gólyalábazással, kézműves foglalkozással és családi programokkal várta a 3. MIFeszt délelőtt a kikapcsolódni vágyókat. Hagyományokhoz híven a helyi amatőr tánccsoportok idén is lehetőséget kaptak a bemutatkozásra. A rendezvényt hivatalosan Bozsik István alpolgármester adta át a fesztiválozóknak.

A tervek és az álmok tehát már megvannak, azok megvalósulásán azonban a jelek szerint még sokat kell dolgozni. Az ismert fellépőket és zenekarokat felvonultató programok ellenére ugyanis az előzetes várakozásokat jócskán alulmúlta a rendezvény látogatottsága. Ám a fellépők közül volt, aki még ebből a koránt sem előnyös szituációból is előnyt tudott kovácsolni.

A beígért, majd elmaradt koncertek az egyik közösségi oldalon is beszédtémává váltak. Egy kommentárokból például kiderül, volt, aki 160 km-t utazott, hogy láthassa kedvenc együttesét, a Zanzibárt. Azzal, hogy a koncert elmarad, már csak a helyszínen szembesültek. A szervezők elmondták, a pénz hiánya okozta a legnagyobb problémát számukra.

Szabó Sándor hozzátette, az idei fesztivál kiértékelése után a hibákból tanulva kezdik el szervezni a 2012-es MIFesztet.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2011-09-12 )

Tovább az archívumra