Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Már 10. alkalommal rendezték meg az Õszi Könyvtári Napok című rendezvénysorozatot a Vachott Sándor Városi Könyvtárban

Már 10. alkalommal rendezték meg az Õszi Könyvtári Napok című rendezvénysorozatot a Vachott Sándor Városi Könyvtárban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az elmúlt hét folyamán 15 különféle programmal várták a látogatókat, a hét csúcspontja pedig a Könyves Vasárnap volt. Ekkor díjazták az Ügyes kezek, nagy ötletek címmel meghirdetett pályázat legjobb alkotásait.

Óvodásoknak mesedélelőtt, nagyobbaknak terméskép készítés, felnőtteknek egészségre hangoló. Csak néhány azon programok közül, melyekkel az őszi könyvtári napokon várták a vendégeket. A cél minden esetben az volt, hogy megmutassák, a könyvkölcsönzésen kívül milyen egyéb szolgáltatásokat kaphatnak a könyvtár látogatói. Leginkább a családokat kívánták megszólítani az Ügyes kezek, nagy ötletek című pályázattal.

Az alkotások a kézműves munka széles körét mutatták be. A pályaművekből készült kiállításon láthattunk festményeket és fazekasmunkákat, gyöngyfűzést és patchworkot egyaránt. A zsűrinek nem volt könnyű dolga.

A könyves vasárnap délelőttjén tartott díjkiosztón 3 fődíjat és egy közönségdíjat adtak át, de egyetlen pályázó sem távozott üres kézzel. Sőt, volt, aki rögtön be is iratkozott, hiszen ezen a napon ingyen tehette meg ezt.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2011-10-10 )

Tovább az archívumra