Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Egyelőre csak felmérik a gyöngyösi játszóterek állapotát az elszaporodott rongálások hatásairól, de nem zárat be egyet sem az önkormányzat

Egyelőre csak felmérik a gyöngyösi játszóterek állapotát az elszaporodott rongálások hatásairól, de nem zárat be egyet sem az önkormányzat

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A város új alapokra helyezi nemzetközi kapcsolatait, és egy komoly befektetővel tárgyal az Ipari Park. E témákról a kedd esti Fogadóórában volt szó.

Korábbi, téves információkat tartalmazó tudósításunkkal ellentétben egyelőre nem zárat be egyetlen játszóteret sem Gyöngyös Város Önkormányzata. Mintegy 2 és fél millió forintos költséggel egyelőre csak felméretik, hogy melyik játszótéren milyen játszóeszközök váltak veszélyessé a rongálók állhatatos tevékenysége miatt. Ezután döntik el, melyik eszköz hová kerüljön, vagy maradjon-e a helyén.

Faragó László polgármester bejelentette, hogy novemberben testvérvárosi szakmai konferenciának ad otthont Gyöngyös, ahová a mai és a potenciális testvértelepüléseket is meginvitálják.

Az írott sajtóban tévesen jelent meg, hogy az iráni látogatást a gyöngyösi önkormányzat szervezte, mondta a polgármester, hangsúlyozva: egy iráni-magyar baráti társaság kérésére fogadták a küldöttséget. Az irániakban mindenesetre ugyanúgy üzleti partnert látnak, ahogy például a kínai érdeklődőkben, akik ugyancsak jártak a városban.

A befektetőkeresésben a hírek szerint az Ipari Park új többségi tulajdonosai is jó úton járnak – ezt már Réthy Béla fejtette ki. Egy komoly befektetés előkészítő tárgyalásai zajlanak ugyanis a háttérben, amelyről egyelőre csak keveset lehet tudni.

Az Ipari Park és a város érdeke továbbra is közös: a mielőbbi munkahelyteremtés és a gazdasági siker, tette hozzá az alpolgármester.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2011-10-26 )

Tovább az archívumra