Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Mint azt tegnapi élő közvetítésünkben is láthatták, a vidróczkisok által adott ünnepi műsort követően a Szent Bertalan templom előtti városi karácsonyfán is meggyulladtak a gyertyák

Mint azt tegnapi élő közvetítésünkben is láthatták, a vidróczkisok által adott ünnepi műsort követően a Szent Bertalan templom előtti városi karácsonyfán is meggyulladtak a gyertyák

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A fa alatt 10 rászoruló nagycsalád helybeli vállalkozók által felajánlott ajándékai sorakoztak.

A városi karácsonyi ünnepségen Faragó László köszöntőjét hallhatta először a nagytemplomban összegyűlt közönség. A polgármester kiemelte: az ünnepek idején a hétköznapokból kilépve az embert tiszteljük önmagunkban.

Juhász Ferenc kanonok plébános az aktuális gazdasági hírek ismeretében világított rá az ünnep jelentőségére.

Az ünnepi műsort a Vidróczki Alapfokú Művészeti Iskola növendékei valamint a Vidróczki Néptánc Együttes tagjai adták. Ezúttal egy kárpátaljai betlehemest adtak elő.

A műsort követően került sor a gyertyák meggyújtására a városi karácsonyfán. A fa alatt a Gyöngyös-Mátra TDM és helybeli vállalkozók jóvoltából 10 kisebb karácsonyfa és ajándékok sorakoztak, melyeket rászoruló nagycsaládok kaptak meg.

Az ünnepség végén díjazták azokat a személyeket és intézményeket, amelyek a TDM által meghirdetett mézeskalácsház-készítő versenyen részt vettek. Az ő műveiket a Fő téri nagysátorban tekinthették meg az érdeklődők.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2011-12-23 )

Tovább az archívumra