Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Tegnap gyalogost, ma pedig kerékpárost gázoltak Gyöngyösön

Tegnap gyalogost, ma pedig kerékpárost gázoltak Gyöngyösön

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Karácsond határában egy teherautó is keresztbefordult a síkos úton ma reggel. A rendőrség vizsgálja a balesetek körülményeit.

Helyszínelés ma reggel a Nyolcvanasban, az Esze Tamás utcában. Egy helybéli autós gázolt el itt egy ugyancsak gyöngyösi kerékpáros férfit, akit kórházba kellett szállítani. A figyelmetlen kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A vizsgálat elsődleges megállapításai szerint a kerékpáros lehetett a vétkes, mert nem adott elsőbbséget az autósnak, mielőtt át akart haladni a kereszteződésen.

Szerdán is történt gázolás a városban: a rendőrség tájékoztatása szerint délután egy körültekintés nélkül az úttestre lépő gyalogost gázoltak el az Országút utcában. A 68 éves gyöngyösi nőt egy szabályosan arra haladó autós ütötte el. A balesetet szenvedett asszony könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba vitték.

Egy teherautó is megcsúszott, és balesetet szenvedett ma reggel félúton Karácsond és Gyöngyös között. A keresztbefordult jármű műszaki mentésének idejére átmenetileg az utat is lezárták, a forgalmat addig terelték. Itt nem esett baja a sofőrnek, de a korlát súlyosan megrongálódott. A rendőrség mindegyik baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-01-05 )

Tovább az archívumra