Kezdőlap » Hírek - Aktuális » XIX. századi piac, gyaloglónap, zenés délutánok: 2012-ben sem marad a város közönsége olyan rendezvények nélkül, amelyet a városbaráti kör tagjai álmodtak meg

XIX. századi piac, gyaloglónap, zenés délutánok: 2012-ben sem marad a város közönsége olyan rendezvények nélkül, amelyet a városbaráti kör tagjai álmodtak meg

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ugyanakkor a civil szervezet hangsúlyosabban fogalmazza meg véleményét a város ügyeiról is. Minderről az egyesület disznótorán hallhattunk részleteket.

A hideg időben forraltborral melegítenek a gyöngyösi városbarátok a disznótoron. A több, mint 100 tagot számláló civil szervezet célja továbbra is a város hírnevének öregbítése és a helyi közösségi élet felpezsdítése. Ennek jegyében erre az évre is sok programot terveztek be: február 18-án egy rangos olimpiai vetélkedő színhelye lesz Gyöngyös.

Idén is lesznek zenés délutánok, és nem marad el a gyaloglónap sem, a nyáron pedig Kézdivásárhelyen fognak megjelenni a tagok a XIX. századi piacon már jól megszokott korhű ruháikban. Az immár hagyománnyá érett alaprendezvényt persze itthon is megtartják, ha lesz rá elég pénz.

A városbarátok Gyöngyös idei költségvetési koncepcióját is véleményezni fogják, a város mindennapi ügyeiben pedig a korábbinál markánsabb megszólalásokat terveznek – összegezte a terveket Balázs Ernő.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-01-24 )

Tovább az archívumra