Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az idei Városbál bevételét a Legyen Mindig Otthonunk Alapítvány részére ajánlották fel a rendezők

Az idei Városbál bevételét a Legyen Mindig Otthonunk Alapítvány részére ajánlották fel a rendezők

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A gyöngyösi Önkormányzat és a Mátraaljai Munkaadók Egyesülete közös szervezésében létrejött Városbálon ugyanis a szórakozás mellett az adománygyűjtés volt a legfontosabb cél.

A kinti zord idő ellenére, forró hangulat fogadta az idei Városbálba érkezőket a Mátra Múzeumban. A különleges kulináris élvezetek mellett színvonalas műsorokkal készültek a szervezők. Hagyományteremtő céllal a tavalyihoz hasonlóan idén is két Gyöngyös és környéki tehetséges fiatal kapott bemutatkozó lehetőséget. A szervezők mindent meg is tettek a jó hangulatért.

A közös rendezés célja pedig idén is az összefogás hangsúlyozása volt: mind a gazdasági élet szereplői, mind a polgárok között.

De a városbál nemcsak a szórakozásról szól: az est egyben jótékonysági gyűjtés is. Idén a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének javaslatára a Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány által indított lakóotthon építésére gyűjtöttek a jelenlévők: magával a belépőjeggyel, a támogatói jegyekkel és a tombolával is.

Szükség is van az ilyen adománygyűjtésre: olyan sok negatívum van mostanában az emberek életében, hogy minden jótékonysági közéleti esemény reményt adhat – hangsúlyozta térségünk országgyűlési képviselője.

A szervezők hangsúlyozták: bárki részt vehet az ilyen bálon, aki érdeklődik a közélet iránt, és aki szeretné a gazdasági kapcsolatait élénkíteni. Sokan el is jöttek az idei bálra: több mint 150-en.

Berzsényi Gergely


Az Aktuális napi hírei (2012-02-06 )

Tovább az archívumra