Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Több mint százötven diák mutatta meg tudását az Összefogás-TISZK által szervezett TISZK-Faktor elnevezésű tehetségkutatón a hétvégén, Mátrafüreden

Több mint százötven diák mutatta meg tudását az Összefogás-TISZK által szervezett TISZK-Faktor elnevezésű tehetségkutatón a hétvégén, Mátrafüreden

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A cél az összefogás és az identitástudat erősítése volt.

Az Összefogás-TISZK legnagyobb tagiskolájában, a gyöngyösi Károly Róbert Szakközépiskolában évek óta rendeznek a most hétvégihez hasonló tehetségkutatót, ennek sikere adta az ötletet a TISZK-Faktor megrendezéséhez, ezúttal azonban nagyobb volt a létszám: a 150 induló négy városból érkezett.

Szabó Cintia a gyöngyösi színeket erősítette – egy éve foglalkozik komolyabban az énekléssel, nagy álma, hogy színpadon énekelhessen – ennek megfelelően elsősorban a musical vonzza.

A diákok amellett, hogy tehetségüket megmutathatták, arra is lehetőséget kaptak, hogy megismerkedjenek az ország más pontjairól érkezett társaikkal.

A program sikerére való tekintettel az Összefogás-TISZK a tehetségkutatóval hagyományt szeretne teremteni, így jövőre újra lesz TISZK-Faktor.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2012-02-07 )

Tovább az archívumra