Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Jobbik véleménye szerint megegyezett Gyöngyös két nagy frakciója a költségvetés elfogadásához szükséges többség biztosítása érdekében

A Jobbik véleménye szerint megegyezett Gyöngyös két nagy frakciója a költségvetés elfogadásához szükséges többség biztosítása érdekében

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az egység ára személyi posztokban mérhető – véli Kévés Tamás, jobbikos képviselő, aki mai tájékoztatóján azt is elmondta: az elfogadásra váró büdzsé hitelfelvételre kényszerítheti az önkormányzatot.

A Jobbik szerint a csütörtökön szavazásra bocsátandó városi büdzsé második változatában olvasható számadatok komoly terheket róhatnak a gyöngyösi önkormányzatra. Kévés Tamás elmondása alapján az első változathoz képest az újban jelentősen nőhet a működési hiány. A nagyobb hiány pedig hitelfelvételeket generálhat. Kévés Tamás emellett a két nagy koalíció általa vélt összeborulását is felvetette. Az egység ára szerinte már a büdzsé elfogadása után a szervezési és működési szabályzat módosításában láthatóvá válik, ahol személyi döntések várhatók.

Ez a szövetség inkább a baloldal érdekeit szolgálja, és akár a ciklus végéig is megmaradhat – véli a képviselő.

Kévés Tamás szerint előre borítékolható, hogy a második verziót fogja támogatni a képviselőtestület többsége. A Jobbik az első verziót némi elemzés után talán megszavazza, a másodikat viszont semmiképpen sem – jelezte a politikus.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2012-02-28 )

Tovább az archívumra