Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Tanácsadással és kérdőívek segítségével hívták fel a figyelmet a vízfogyasztás fontosságára és a gyógyvizek pozitív hatásaira

Tanácsadással és kérdőívek segítségével hívták fel a figyelmet a vízfogyasztás fontosságára és a gyógyvizek pozitív hatásaira

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A funkcióbővítő városrehabilitáció keretein belül negyedik alkalommal megrendezett program apropóját legutóbb a víz világnapja adta.

Általános iskolás gyerekek és felnőttek is éltek az ingyenes gyógy- és ásványvíz kóstoló lehetőségével a víz világnapján. A funkcióbővítő városrehabilitáció keretein belül megrendezett figyelemfelhívó megmozduláson az érdeklődők most a gyógyvizek pozitív hatásairól kaphattak tájékoztatást.

Patakiné Kiss Izabella és Dani Antalné Gyuláról érkezett városunkba és a rendezvényhez csatlakozó dobshow-nak köszönhetően vették észre a Barátok Terén álló pavilont.

Az étkezésre fordított idő csökkenését, a stressz-helyzetek számának növekedését, valamint az állandó megfelelési kényszer hatásait a legtöbben a gyomrukon érzik meg. Az így kialakuló kellemetlen panaszokat pedig egy közeli gyógyforrás vizével bárki kezelheti.

A szakemberek kiemelték, a gyógyvizek fogyasztása előtt fontos, hogy mindenki tájékozódjon az egy nap alatt bevihető gyógyvíz mennyiségéről, ugyanis a túlfogyasztás ez esetben sem egészséges.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2012-03-23 )

Tovább az archívumra