Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A hiányszakmákra épülő gyakorlati képzőhelyek kialakításáról és az e-learningről rendeztek tudományos konferenciát a főiskolán.

A hiányszakmákra épülő gyakorlati képzőhelyek kialakításáról és az e-learningről rendeztek tudományos konferenciát a főiskolán.

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az eddigi eredmények összegzésére, és a felmerülő problémák megbeszélésére is jó alkalom volt a fórum – hangsúlyozta a főiskola stratégiai rektorhelyettese.

A nemzetközi tudományos napok egyik szekcióülés-sorozatának középpontjában a hiányszakmákra épülő szakképzés, és ennek módszere, az e-learning állt. A hagyományos képzést lassan felváltó online oktatás egyre népszerűbb: már több mint 3 millió magyar háztartás rendelkezik internet-előfizetéssel.

A konferencián szó volt többek között az e-learning keretrendszer gyakorlati megvalósulásáról és az abba illeszkedő tananyagfejlesztés folyamatáról.

A szakemberek tervei szerint az elmúlt években kidolgozott e-learning keretrendszer a későbbiekben használható lesz például a középiskolai matematika oktatásban is.

Berzsényi Gergely


Az Aktuális napi hírei (2012-04-04 )

Tovább az archívumra