Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újabb akadémiai tisztséggel bővült a gyöngyösi főiskola tudományos reputációja

Újabb akadémiai tisztséggel bővült a gyöngyösi főiskola tudományos reputációja

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A főiskola Turizmus és Területfejlesztési Tanszékének vezetőjét a Turizmusföldrajzi Albizottság alelnökévé választották. A pozícióval még inkább bekerült a turizmus szakmai vérkeringésébe a főiskola – hangsúlyozta frissen megválasztott tisztségviselő.

Befejeződött a Magyar Tudományos Akadémia Földtudományok Osztályán a tudományos bizottsági tisztségviselők megválasztása. A Társadalomföldrajzi és a Természetföldrajzi Tudományos Bizottság egyik albizottságába került be ez alkalommal a Károly Róbert Főiskola turizmus tanszékének vezetője.

A Turizmusföldrajzi Albizottság alelnökéül választott Dávid Lóránt a tisztséget 3 évig tölti majd be. Ez idő alatt a főiskola turizmus tanszékének szakembereit és kutatásait tudja majd –többek között – publikálási lehetőségekhez segíteni.

A Turizmusföldrajzi Albizottság turisztikai téren a legmagasabb szintű tudományos szerv hazánkban, amelynek feladata a turizmuskutatók tudományos konzultációs fórumának megteremtése – hangsúlyozta a frissen megválasztott akadémiai tisztségviselő.

Berzsényi Gergely


Az Aktuális napi hírei (2012-04-26 )

Tovább az archívumra