Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Négy napos programsorozattal emlékeztek meg idén Jászárokszálláson a település várossá avatásának 21. évfordulójáról

Négy napos programsorozattal emlékeztek meg idén Jászárokszálláson a település várossá avatásának 21. évfordulójáról

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az ünnepi megemlékezések mellett természetesen szórakozásra is volt lehetőség.

Kortól, nemtől és érdeklődési körtől függetlenül mindenki találhatott magának programot az idei jászárokszállási városnapon. Hagyományokhoz híven a rendezvény keretein belül átadták a város díszpolgára címet, amit idén Pap Francisco, a Rosenberger Kft vezetője vehetett át.

A város díszpolgára cím mellett az ünnepségen Jászárokszállás városért díjjal ismerték el Kaszab Katalin, Dr. Földi József, valamint Csikós Miklós munkásságát is. A városnapon a közösségi programok mellett az elmúlt 12 évhez hasonlóan most is gondoltak a város szépítésére is.

A városnap keretein belül idén megemlékeztek a jászárokszállási születésű, Kossuth-díjas színművész, Görbe János születésének 100. évfordulójáról is.

Hagyományokhoz híven nem hiányozhattak a sztárvendégek sem a jászárokszállási fellépők mellől. A négy napos rendezvényen idén színpadra lépett az egyik hazai tehetségkutatón felfedezett Varga Ferenc és párja, Balássy Betty is.

Nagy Réka


Az Aktuális napi hírei (2012-05-01 )

Tovább az archívumra