Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Készségfejlesztő építőjátékokat kaptak ajándékba a Visonta úti Bölcsőde és Családi napközi gyermekei

Készségfejlesztő építőjátékokat kaptak ajándékba a Visonta úti Bölcsőde és Családi napközi gyermekei

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A játékot felajánló piackutató cég májusban Gyöngyöst választotta, legközelebb pedig Budapesten ajándékoznak.

Ezek a gyerekek épp az ajándékba kapott legoval játszanak. A felajánlás egy piackutató cég munkatársaitól érkezett, így kaphatták meg a játékot a Visonta úti Bölcsőde és Családi Napközi gyermekei.

A vállalat több mint 100 országban van jelen. A cégek közötti verseny keretében a győztes csapatok Lego ajándékcsomagot kapnak, amit óvodáknak, bölcsődéknek ajánlhatnak fel. Májusban Darabos Noémi jóvoltából a gyöngyösi bölcsödére és családi napközire esett a választás.

Majzik Mária bölcsődevezető különösen örült a csomagnak, hiszen a játékok magukban hordozzák az oktatási segédeszközként történő felhasználást, és a gyermekek alkotóerejét és problémamegoldó képességét is fejlesztik.

A gyerekek örültek a játéknak, mindenkit lefoglalt az építés élménye. Azért is különleges az esemény, mert még sosem kaptak a kicsik ilyen jellegű ajándékot- tette hozzá Majzik Mária.

Darabos Noémi azt mondja, Budapest óvodái és bölcsődéi kerülnek sorra, valamint Csehország, Lengyelország, Litvánia és még számos más ország gyerekei részesülnek majd hasonló ajándékban.

Szőlősi Szabina


Az Aktuális napi hírei (2012-05-29 )

Tovább az archívumra