Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Cáfolta Fórum című műsorunkban a gyöngyösi telepprogramról szóló pletykákat a város polgármestere

Cáfolta Fórum című műsorunkban a gyöngyösi telepprogramról szóló pletykákat a város polgármestere

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Kedd este stúdiónkban az is kiderült, miért nem volt eredményes a GYÖNGYÖK igazgatói pályázata, és miért mond le az önkormányzat a sástói kerékpárút-építésről.

A nyári szünetet követő első, igaz, rendkívüli testületi ülésen a képviselők úgy döntöttek: a Sástó revitalizációját célzó pályázatból törlik az eredetileg kerékpárút megépítéséről is szóló terveket. Réthy Béla alpolgármester stúdiónkban azt mondta: azért, mert meghiúsulása a Sástói fejlesztést is veszélyeztetné.

Ugyanis ez lenne a feltétele a Mátrafüred és Sástó között húzódó, kerékpárútról szóló tervek támogatásának, amelyről végleg nem mond le az önkormányzat. Szintén a képviselők előtt szerepelt az úgynevezett telepprogram kérdése. Faragó László műsorunkban a program körüli

pletykákat is cáfolta.

Ugyancsak a napirendek között szerepelt a GYÖNGYÖK igazgatói pályázatának elbírálása, amely végül sikertelenül zárult, az egyetlen pályázónak ugyanis nem volt megfelelő végzettsége. Az állást újra meghirdetik, addig ideiglenes igazgató látja el a kulturális központ vezetését.

Pifkó Tamás


Az Aktuális napi hírei (2012-09-05 )

Tovább az archívumra