Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Városi Játszótér Program

Városi Játszótér Program

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Befejezéséhez közeledik a városi játszótérprogram első szakasza. Ennek során augusztus 15-ig 14 régi játszóteret szerelnek fel immár uniós szabványoknak is megfelelő eszközökkel, és 3 új játszóteret is építenek. A feleslegessé vált játszóterekből a későbbiekben pihenőparkokat alakítanak ki.

Ez már egy uniós szabványoknak megfelelő játszótér lesz. A Lokodi utcai játszótér helyén egy olyan új játszótér születik, amely minden a környéken élő gyereknek sok örömöt fog okozni.

Maga a közbeszerzési eljárás csak a játszóeszközök szabványosítására vonatkozott. A játszóterek környezetének szebbé tétele így most várhatóan elmarad, a padok cseréjét az éves karbantartások terhére fokozatosan fogják elvégezni.

Ez is egy a sok kihasználatlan játszótér közül. Nincs rá szükség. A környékbeli gyerekek felnőttek. Ráadásul az uniós előírásoknak sem felel meg. A sorsa, hogy pihenőparkká alakítsák át. Azok a játszóterek azonban, melyek megmaradnak funkciójukban, legkésőbb augusztus 15-éig újjászületnek.

Ezek azonban már a város következő évi feladatai közt kapnak helyet. Viszont még az idén elkezdik a Sport utcai városi sporttelepen azt a beruházást, melynek során 33 millió forintból egy extrém sportpályát alakítanak ki.


Tovább az archívumra