Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új áruház épül a leégett üzlet helyén

Új áruház épül a leégett üzlet helyén

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A plázastop miatt közel egy éve várnak a jászárokszállásiak a tavaly nyáron leégett CBA áruház újraépítésére. Több hónapos várakozás után sikerült megszerezni a jogerős építési engedélyt, így márciusban megkezdődhet az építkezés.

Hónapokig csak az épület váza emlékeztette a jászárokszállásiakat arra, hogy nyáron itt még egy jól működő áruház állt. Az épülettüzet tavaly augusztusban három fiatal okozta. A keletkezett károk miatt az áruházat teljesen le kellett bontani, és mivel közben életbe lépett a plázastop, sokáig az is kérdéses volt, hogy újjáépülhet-e.

Gergely Zoltán polgármester azt közölte: a statikus szakember lebontásra ítélte még az épület vázát is. Az új áruház elemeit már fél éve legyártatták, így mintegy két hónap alatt felépülhet az új üzlet.

A leégett áruház több mint 20 helyi embernek adott megélhetést. Azt, hogy tüzet okozó felelőtlen fiatalok milyen büntetést kapnak tettükért, még nem lehet tudni.

A tervek szerint az új áruház megépítése már jövő héten megkezdődhetnek és ha minden a tervek szerint halad, májusban megnyithatja kapuit a bővülő kínálatot ígérő új jászárokszállási áruház.


Tovább az archívumra