Kezdőlap » Hírek - Aktuális » MSZP: Bűnözői körök a trafik-ügyben?

MSZP: Bűnözői körök a trafik-ügyben?

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az MSZP felszólítja a Fidesz választókerületi elnökeit, hogy nyilatkozzanak: volt-e poltikiai egyeztetés Heves megyében a trafikpályázatokkal kapcsolatban.

A szocialista párt minisztereket hallgatna meg a nemzetbiztonsági bizottság előtt, hogy kiderítsék: szervezett bűnözői körök visszaélhettek-e a pályázatokkal.

Harangozó Tamás országgyűlési képviselő gyöngyösi sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy másfél évvel ezelőtt, a szerencsejáték-piac pályázatainak elbírálásakor a szervezett bűnözői körök megjelenése és a nemzetbiztonsági kockázat miatt a parlament egy nap alatt visszavonta a szerencsejáték-törvényt. Harangozó Tamás szerint hasonló visszaélésekre adhatott lehetőséget a trafik-pályázat is.

Emiatt a nemzetbiztonsági bizottság előtt kívánják meghallgatni Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési minisztert, akit arra kérnek, a bizottság tagjai számára tegye hozzáférhetővé a teljes pályázati anyagot. Közben a megyei szervezet a fideszes választókerületi elnököktől vár választ arra, hogy voltak-e előzetes egyeztetések a nyertesekről Heves megyében.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a MSZP nemrég az ügyészségen is feljelentést tett a pályázatokkal kapcsolatban.


Az Aktuális napi hírei (2013-05-15 )

Tovább az archívumra