Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyitrai a Fidesz új megyei elnöke

Nyitrai a Fidesz új megyei elnöke

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nyitrai Zsolt a Fidesz Heves megyei szervezetének új elnöke. Az eddigi elnök, Szabó Zsolt hatvani polgármester és Horváth László megyei kormánymegbízott alelnökként dolgozik a megyei pártszervezetben a múlt heti tisztújítás után. A gyöngyösi alapszervezet őszre alakulhat meg újra.

A Fidesznek irodája már van Gyöngyösön, alapszervezet azonban nem működik a városban, ezt a legutóbbi, múlt heti tisztújításon sem hozták létre. Nyitrai Zsolt, a Fidesz frissen megválasztott megyei elnöke szerint azonban hamarosan erre is sor kerülhet. Nyitrai Zsolt az Aktuálisnak azt mondta: Horváth László választókerületi elnök elsődlegesnek tartja Gyöngyös és a gyöngyösiek képviseletét, ezt jelzi az ügyfélszolgálati iroda megnyitása is. A helyi szervezet megalakításra azonban a nyári politikai szünet végéig várni kell.

Az új megyei pártvezetés feladata lesz felkészíteni a helyi szervezetet a 2014-es Európai Parlamenti, országgyűlési és önkormányzati választásokra. Nyitrai Zsolt a legfontosabb feladatuknak a Heves megyei polgárok szolgálatát és a párbeszédet nevezte. Mint mondta: több mint tízezer emberrel kerültek kapcsolatba a megyében a rezsicsökkentéssel kapcsolatos aláírásgyűjtés során, az így szerzett tapasztalatok fontos részét képezik politikájuknak.

Nyitrai Zsolt sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az új megyei pártvezetést egyhangúlag választották meg, ami azt üzeni: Heves megyében rend van, a feladatokra, a munkára koncentrálnak.


Tovább az archívumra