Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sós Tamás lesz a szocialisták gyöngyösi jelöltje

Sós Tamás lesz a szocialisták gyöngyösi jelöltje

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Bemutatta a szocialista párt Heves megyei képviselőjelöltjeit Mesterházy Attila pártelnök Egerben. A jövő évi választáson az MSZP Sós Tamást indítja a gyöngyösi körzetben. A politikus többek között a foglalkoztatáson, az oktatás színvonalán és a szociálisan rászorulók helyzetén változtatna.

Munkahelyteremtést, gazdasági növekedést és ingyenes felsőoktatást ígér a Magyar Szocialista Párt, amennyiben megnyeri a 2014-es választásokat – hangzott el a sajtó nyilvánossága előtt Egerben, ahol a megyei választókerületek jelöltjeit mutatta be a párt. A sajtótájékoztatón Mesterházy Attila pártelnök elmondta, többek között változtatni kellene a szociális ellátórendszeren, az oktatásügyön és a gazdaságpolitikán is.

– Mi a gazdaságpolitikánk fókuszába a munkahelyteremtést és a gazdasági növekedést helyeztük. Különös hangsúlyt adunk a gazdaságpolitikán belül a kis- és középvállalkozói szektor helyzetbe hozásának, emellett kiemelten kezeljük a gyermekek ügyét, ezen belül is az oktatási kérdéseket – fogalmazott a pártelnök.

Az MSZP a gyöngyösi körzetben a párt megyei elnökét, Sós Tamást indítja a jövő évi választáson. A politikus elmondta, hogy a térség gazdaságilag jobban teljesített a szocialista kormányok alatt. Szerinte javítani kell a megye foglalkoztatási mutatóin

Dr. Sós Tamás arról is beszélt, elsősorban a munkahelyteremtésben, a foglalkoztatás javításában és az életkörülmények, az oktatás színvonalának javításában, az egészségügyben kell más utakat követnie a következő kormánynak, emellett a szocialisták fontosnak tartják az idős emberek ellátását, a nyugdíjellátást is.

A megye hatvani, 2-es számú választókerületében Korózs Lajost, az MSZP elnökségi tagját, míg az egri körzetben az Együtt PM jelöltjét Szalóczi Gézát indítja a legnagyobb ellenzéki tömörülés.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 5. rész
14:58
Cimbaliband és Szalonna Bandája - Megyek az úton
15:03
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. 6. rész
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
William Ricketts emlékhelye - dokumentumfilm
16:06
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:32
Reklám
16:35
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:14
Gasztronómia a Mátrában - kisfilm
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:41
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:07
Reklám
19:10
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész – ismétlés
20:01
Reklám
20:05
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság