Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Koncert a rászorulókért

Koncert a rászorulókért

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Szent Erzsébet ünnepén szervezett jótékonysági koncertet a Máltai Szeretetszolgálat gyöngyösi csoportja. A Ferences templomban rendezett előadás bevételét a gyöngyösi és környékbeli szegény gyermekeknek ajánlják fel. Az előadáson gyöngyösi művészek és a Berze gimnázium csoportja adtak elő darabokat.

Még a felállványozott templom sem vette el a kedvüket a jótékonykodástól azoknak a vendégek, akik részt vettek a Máltai Szeretetszolgálat koncertjén. Az előadás bevétele jó helyre kerül, hiszen a teljes összeget rászorulók kapják meg.

Dr. Juhász Györgyné azt mondja, a környéken is sok az olyan rászoruló család, akiknek nehézséget okoz a téli időszak átvészelése. A csoport tagjai személyesen is tájékozódnak arról, kik szorulnak segítségre.

Az előadáson fellépett a többek között a Come Prima énekegyüttes, a Berze-gimnázium csoportja és Matinné Szabó Katalin hegedűtanár is.

Nem ez az egyetlen akció, amit a Máltai Szeretetszolgálat szervez az év végén. Advent utolsó hetében élelmiszer-adományokat gyűjtenek, amelyeket szintén rászoruló családok kapnak.


Tovább az archívumra