Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A KRF az Educatio kiállításon

A KRF az Educatio kiállításon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az intézmény képzési területeit bemutató interaktív bemutatókkal várta az érdeklődőket a budapesti Educatio kiállításon a Károly Róbert Főiskola. A továbbtanulási kiállítás résztvevői azt mondják, az elmúlt évekhez képest nem változtak a sláger szakok.

Az ország minden területéről érkeztek továbbtanulás előtt álló középiskolások a budapesti Educatio Kiállításra. A gyöngyösi Károly Róbert Főiskola oktatási rektorhelyettese azt mondja, a legtöbb hallgatójuk az észak-magyarországi régióból és a fővárosból érkezik. Az ország legnagyobb továbbtanulási kiállításán azonban még dunántúli fiatalok is érdeklődtek az intézmény iránt. A slágerszakok évek óta nem változnak.

A gazdasági területeken a gazdálkodás és menedzsment, az emberi erőforrások, a pénzügy és számvitel és a turizmus vendéglátás iránt érdeklődtek sokan, az agrár területen a szőlész-borász és a környezetgazdálkodási agrármérnöki képzés a legnépszerűbb, az informatika területén a gazdasági informatika szak – mondta el Szegedi László oktatási rektorhelyettes.

A Károly Róbert Főiskola képviselői szórólapokkal és interaktív bemutatókkal várták a továbbtanulás előtt állókat.

Akik nem jutottak el az Educatio kiállításra, január 29-én és február 5-én, az intézmény nyílt napján is megismerkedhetnek a főiskola képzési kínálatával.


Tovább az archívumra