Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Vona Gábor szerint eldurvul a kampány

Vona Gábor szerint eldurvul a kampány

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Durva kampányra számít a következő két hétben Vona Gábor. A Jobbik gyöngyösi jelöltje Gyöngyöspatán tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: információi szerint fideszes lejárató kampány indul ellene, amit előre visszautasít. Vona Gábor szerint ellenfeleinek inkább nyílt vitára kellene kiállniuk.

Vona Gábor szerint a gyöngyösi választókerületben várható a legintenzívebb kampány a következő két hétben, amiben az ő információi szerint a Fidesz rágalmazó szórólapokat készül bevetni ellene.

„Az az információ jutott néhány napja a birtokomba, hogy egy mocskolódó, rágalmazó szórólappal fogják teríteni a választókerületet. Én azért kértem ezt a sajtótájékoztatót, hogy üzenjem mindazoknak, akik ilyen szórólappal jönnek elő, mind pedig a választópolgároknak, hogy én erre nem fogok reagálni.” – fejtette ki a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje.

Vona Gábor azt nem árulta el, hogy honnan származnak az információi. A pártelnök úgy fogalmazott: azért nem fog reagálni, mert tiszta a lelkiismerete, és szerinte a kampánynak a tisztességről, a becsületről, az őszinte vitáról és főként a programokról kellene szólnia. A Jobbik elnöke azt mondta: sajnálja, hogy a jelöltek többsége nem élt a Gyöngyösi Televízió által felkínált vita lehetőségével.

„Hogy most nem lesz, hogy sem Sós Tamás sem Horváth László nem vállalja a vitát, ez nagyon elszomorít, hiszen egy ilyen vita az teljesen természetes része kellene, hogy legyen egy választási kampánynak. Kérjük az emberek bizalmát, jó lenne akkor elmondani, hogy mire.” – fejtette ki Vona Gábor, egyúttal megismételte korábban tett felhívását, és azt mondta: ha az ellenfeleik is vállalják, kész a televíziós vitára, annak hiányában pedig személyes találkozókon kampányol a választókerület településein.


Tovább az archívumra